Katjan suklainen tahmakakku

Ainekset

150 g voita
3 dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 munaa
3 rkl aitoa kaakaojauhetta
1 ½ tl vaniliasokeria

Ohje

1. Sulata voi ja lisää sekaan muut aineet.
2. Kaada taikina voideltuun vuokaan.
3. Paista uunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia.
4. Tarjoile lämpimänä jäätelön kanssa.

Vinkki: Kakun voi jättää keskeltä hieman raa’aksi, jolloin se muistuttaa mutakakkua.


Kommentit

Yksi kommentti artikkeliin “Katjan suklainen tahmakakku”
  1. sigu sanoo:

    Tämä kakku on helppo valmistaa ja TODELLA herkullinen! Kakku oli vielä raakaa silsältä, kun otin pois uunista ja aaaah kun oli sitten hyvää. Jätskin kans syötiin kuumana ja sitten kermavaahdon kans seuraavana päivänä. Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä. Nam.

Kommentoi artikkelia

Vahvistuskysymys spämmin välttämiseksi: