Katjan suklainen tahmakakku
Ainekset
150 g voita
3 dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 munaa
3 rkl aitoa kaakaojauhetta
1 ½ tl vaniliasokeria
Ohje
1. Sulata voi ja lisää sekaan muut aineet.
2. Kaada taikina voideltuun vuokaan.
3. Paista uunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia.
4. Tarjoile lämpimänä jäätelön kanssa.
Vinkki: Kakun voi jättää keskeltä hieman raa’aksi, jolloin se muistuttaa mutakakkua.
Tämä kakku on helppo valmistaa ja TODELLA herkullinen! Kakku oli vielä raakaa silsältä, kun otin pois uunista ja aaaah kun oli sitten hyvää. Jätskin kans syötiin kuumana ja sitten kermavaahdon kans seuraavana päivänä. Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä. Nam.