Aineiden korvaaminen

Kun kaapista ei löydy leivontaohjeessa olevia raaka-aineita tai allergiat ja erityisruokavaliot estävät joidenkin aineiden käyttämisen, voit soveltaa ohjetta ja korvata ohjeen aineita muilla aineilla.

Fariinisokeri 2 1/2 dl
= vajaa 2 dl hienoa sokeria + 1/2 dl siirappia
Hunaja 2 1/2 dl
= 2 1/2 dl sokeria + noin 2 1/2 dl nestettä
Korppujauho 2 1/2 dl
= 4 viipaletta vaaleaa leipää tai noin 2 dl voileipäkeksimuruja
Maito 2 1/2 dl
= 1/2 dl maitojauhetta + 2 1/2 dl vettä
Sitruunan raastettu kuori 1 tl
= 1/2 tl sitruunamehutiivistettä
Suklaa makeuttamaton 30 g
= 3 rkl kaakaojauhetta + 1 rkl margariinia
Valkosipuli 1 kynsi
= 1/2 tl valkosipulijauhetta
Perunajauho 2/3 dl
= 1 dl vehnäjauhoja
Sooda 1 tl
= 2 tl leivinjauhetta

Kananmunan korvaamiseen löydät vinkkejä täältä. Myös maidottomaan leivontaan on erilaisia vaihtoehtoja.


Kommentit

402 kommenttia artikkeliin “Aineiden korvaaminen”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. o malley of the mounted

    […]Here is an excellent Weblog You may Come across Intriguing that we Encourage You[…]

  2. Buy OxyContin online

    […]one of our visitors not too long ago proposed the following website[…]



Kommentoi artikkelia

Vahvistuskysymys spämmin välttämiseksi: